Annefors kunskapsutveckling

Den som ska utföra någon form av icke elektriskt arbete i en elektrisk anläggning behöver ändå kunskap och medvetenhet om de risker som kan förekomma.

Våra kurser ger dig de kunskaper du behöver för att undvika olyckor.

En grund för att undvika skador och olycksfall är att samsyn och kunskap finns hos personal som arbetar på en elanläggning. ESA är ett viktigt planeringsverktyg.

Om oss

Ulrika Berglund

Kurskoordinator & administratör
Ägare, systemvetare och mångsysslare
Ulrika Berglund är ägare och mångsysslare. Systemvetaren som för många år sedan bytte datorer mot skog och friluftsliv. Har drivit eget inom mötesindustrin men kommer närmast från en anställning som arbetsförmedlare. Gillar kunskap, fixar det mesta och kan stava till schukouttag utan att googla. Ulrika bor i Fredriksberg, sydvästra Dalarna och är en hurtbulle med förkärlek för orientering, skidåkning och springstund med hund.

Pär Trässman

Utbildare i elsäkerhet och elteknik
Besiktningsman auktoriserad av Elektriska nämnden 
Pär Trässman är föreläsare och av Elektriska nämnden auktoriserad besiktningsman och har mer yrkeserfarenhet än de flesta. Pär har tidigare, under sin yrkeskarriär, arbetat som linjemontör, bergsprängare och dykare vilket borgar för en god insikt och förståelse för vikten av elsäkerhetsarbete.
Pär Trässman bor i Fredriksberg, sydvästra Dalarna, och tillbringar gärna sina lediga dagar med skogsmaskin och motorsåg.

Övriga teammedlemmar

Rulla till toppen